Generaties lang ervaring


Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis. Ontstaan in 1943 als familiebedrijf en nog steeds één grote familie. Met meer dan 140 bedrijven en ruim 35.000 medewerkers vitaliseren we werk en zorg. Inmiddels al drie generaties lang. Wat dat betekent? Simpel. We helpen andere mensen hun werk zo goed mogelijk uit te voeren, door hen de taken uit handen te nemen die niet bij de uitvoering van hun functie horen. Van schoonmaak tot zorg, groenvoorziening en gevelreiniging, en alles wat ertussen zit. Geen sector is ons vreemd.

Betekenisvol werk


Bij Vebego vinden we onze mensen het allerbelangrijkst. Daarom zorgen we goed voor hen. We blijven betrokken en in voortdurend in gesprek met onze medewerkers over hun wensen en verwachtingen, zodat ze met energie en plezier hun werk kunnen doen. Zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakmanschap. Zo creëren we een optimale werkomgeving waarin we prettig met elkaar kunnen samenwerken. Dat vinden wij belangrijk. Want ben je tevreden en voel je je goed? Dan draag je dat uit in je werk en in de omgang met klanten. Daar worden zij blij van. En wij vervolgens ook. Zo betaalt onze aandacht zich terug. Mooi toch?

 

 

 

Maatschappelijke impact


Een bijdrage leveren aan de maatschappij is voor ons essentieel. Ver weg én dichtbij. In onze eigen organisatie kijken we continu hoe we het verschil kunnen maken. Zo creëren we bijvoorbeeld volop ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we proberen een steentje bij te dragen met onze Vebego Foundation, een stichting die zich structureel inzet voor een betere wereld.

Persoonlijk betrokken


Ook al zijn we nog zo groot en internationaal, onze warme familiecultuur komt terug op verschillende momenten en manieren. We bieden nieuwe medewerkers een warm welkom met een introductiedag. Brengen iedereen een nieuwjaarsgroet. Delen mee in momenten van de vreugde en bieden steun in tijden van verdriet. Zo blijven we persoonlijk betrokken bij ál onze familieleden.

The Vebego Experience

Ontdek hoe de Explorers Vebego als bedrijf ervaren

Blog
Deel dit artikel: