Ontmoet Yannick

Every problem has a creative solution

Yannick, onze gadget fan. Als zijn telefoon gaat, weet je niet welke van de drie het is. Yannick heeft een passie voor innovaties en wil deze het liefste combineren in zijn werkzaamheden bij Vebego. Nieuwe kansen zien en nieuwe mensen ontmoeten, daar krijgt hij als onze jongste Explorer energie van.

Yannick is ambitieus en gericht op het bereiken van doelen en resultaten, dit doet hij met goede ideeën en een slimme aanpak. Hij staat open voor vernieuwing, vervolgens betrekt hij anderen voor draagvlak en medewerking. Het moet vooral gedeeld worden, het liefst iedereen op dezelfde lijn krijgen. Yannick krijgt energie van nieuwe inzichten, harmonie in relaties en resultaten behalen. Hij heeft een hekel aan regels die het speelveld beperken en de mogelijkheden en vrijheid om zijn doel te bereiken verkleinen.

Yannick's projecten

Digitalisering en omnichannel bij Alpheios

Alpheios is een belangrijke digitaliseringsslag aan het maken om een omnichannel visie verder uit te werken. In de periode dat Yannick werkzaam was binnen Alpheios is er een document ontwikkeld met tientallen mogelijkheden tot digitalisering binnen de organisatie. Uit het document zijn vervolgens 3 projectplannen ontwikkeld voor de 3 best passende mogelijkheden.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Efficiënt organiseren: een optimale organisatie inrichting en bedrijfsvoering die bijdraagt aan gezond rendement, wendbaarheid en kwaliteit.
 

 

Klant centraal bij divisie Zorg

Binnen Vebego hebben we veel dochterbedrijven werkzaam in de zorg. Tijdens de opdracht is het programma zorg opgezet. Binnen programma zorg wordt de klant centraal gezet en bedrijfsoverstijgend naar de klant gekeken. Hierdoor bieden we samen met alle bedrijven de beste service voor de klant.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Efficiënt organiseren: een optimale organisatie inrichting en bedrijfsvoering die bijdraagt aan gezond rendement, wendbaarheid en kwaliteit;
  • Groei: alles wat ertoe bijdraagt onze omzet te verhogen (sales, retentie, innovatie en overname van bedrijven.

 

Innovator bij Hago Next

Hago Next is een zusterbedrijf van Hago en wordt gezien als de broedplek van gave nieuwe innovaties. Gedurende de opdracht is Yannick verantwoordelijk geweest voor het opzetten van verschillende pilots bij klanten van Hago en Hago Next en zal dit in 2019 voortzetten.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Klantfocus: onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen, waarmee we een onderscheidende positie creëren;
  • Groei: alles wat ertoe bijdraagt onze omzet te verhogen (sales, retentie, innovatie en overname van bedrijven.

 

Deel dit artikel: