Ontmoet Tijn

Optimist tot in de kist

Stilzitten? Nee, dat zie je Tijn niet doen. Bierbrouwen, leiding geven aan de scouting, mountainbiken.. oh ja en werken als Explorer bij Vebego doet hij wel. Complexe problemen of situaties weet Tijn om te zetten in een praktische uitvoering. Zoals hij leert knopen te leggen aan de jonge scouting groep. Het leukste aan Explorer zijn? De vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt vanuit de organisatie.

Tijn is ambitieus en gericht op het bereiken van doelen en doet dit met goede ideeën en een slimme aanpak. Hij is zelfkritisch, maar laat dit niet snel aan anderen zien. Hij staat open voor vernieuwing, als het maar concreet resultaat oplevert. Voordat hij iets gaat doen vraagt hij zich af of het wel echt relevant is. Tijn vraagt zich vaak af of zaken zo helemaal logisch zijn, of het klopt. Hij zoekt dan naar ideeën om zaken op een slimme wijze aan te pakken. Daarna organiseert hij en krijgt hij meer aandacht voor de uitvoering van zaken. Tijn krijgt energie van goede relaties en mensen die echt naar elkaar luisteren. Waar hij niet van houd zijn machtspelletjes en conflict.

Tijn's projecten

Strategische HR agenda bij PPA

Verschillende bedrijven binnen Vebego onderscheiden zich doordat hier veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan vinden. Door wijzigingen in de wetgeving hebben deze bedrijven een uitdaging om deze mensen te vinden. Tijn heeft onderzoek gedaan naar deze markt en uitgewerkt hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verbonden kunnen worden binnen de huidige dynamiek.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Impact op klant, medewerker en maatschappij
  • Mens en competenties: juiste mensen, kennis en vaardigheden nu en in de toekomst
 

 

Full house bij Assist Home Services

Assist is begonnen met het uitbaten van assistentiewoningen in heel Vlaanderen. Op dit moment worden veel van deze complexen opgeleverd en merkt Assist dat het een uitdaging is om hier bewoners voor te vinden. Tijn heeft onderzoek gedaan naar hoe de Vlaamse doelgroep assistentiewoningen ziet en hoe Assist ze kan bereiken. Hij heeft de organisatie meegenomen in de motieven en associaties ten aanzien van assistentiewoningen, zodat de communicatie effectiever en doelgerichter wordt.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Groei: alles wat ertoe bijdraagt onze omzet te verhogen (sales, retentie, innovatie en overname van bedrijven)
  • Klantfocus: onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen, waarmee we een onderscheidende positie creëren
 

 

Uitbreiding dienstverlening Eccos

De retailmarkt kent steeds grotere pieken en dalen en retailers ervaren moeite om hier op in te spelen met hun personele bezetting. Vanuit deze wens is 20 jaar geleden Eccos gestart in Duitsland als spin-off van C&A. Op dit moment is Tijn middels een pilot van 9 vestigingen aan het toetsen of dit concept ook uitgerold kan worden naar de 100+ vestigingen in Nederland en hierna Vlaanderen. Bij het succesvol uitrollen van de pilot en de organisatie zal opnieuw een klantspecificatie oplossing gemaakt worden. Wat tegelijkertijd een nieuwe propositie kan worden voor retail Nederland.

Dit project draagt bij aan de volgende strategische thema's van Vebego:

  • Groei: alles wat ertoe bijdraagt onze omzet te verhogen (sales, retentie, innovatie en overname van bedrijven)
   

 

Deel dit artikel: