Maak kennis met ons!

Brian Timmerman

Brian is een echt organisatietalent. Bij hem weet je dat de zaken goed geregeld zijn. Het leukste aan dit programma? Het veld ingestuurd worden, in plaats van een standaard taakfunctie. Zoals een echte Explorer.

Maak kennis

Deborah Koreman

Deborah wil barst van de ambitie. Ze wil scoren, maar wel met een hecht team. Want successen, die vier je samen! En leren kun je van elkaar. Met haar achtergrond in Facility Management droomt zij van een inspirerende en diverse carrière binnen Vebego.

Maak kennis

Esther Krapels

Esther, onze Strategic Marketeer, wil analyseren, vernieuwen en waarde creëren. Als Explorer voelt ze zich dan ook als een vis in het water. Door mensen op één lijn te brengen en zaken te organiseren verbindt ze haar ideeën en oplossingen met resultaat en vooruitgang.

Maak kennis

Georg Chatsjatrjan

Georg Chatsjatrjan. Wie zijn achternaam vloeiend uit kan spreken, krijgt een enorme glimlach terug. Een familiemens, die houdt van bourgondische gezelligheid en het aanpassingsvermogen heeft van een kameleon. Nieuwe inzichten, goede relaties en een team dat echt op elkaar vertrouwd, dat geeft hem energie.

Maak kennis

Inge Dilven

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, work together! Inge is het beste in vorm zodra ze samen met andere de gestelde doelen kan bereiken. Wie Inge kent zal snel zien dat ze straalt in de rol als verbindende schakel. Haar “growth mindset” helpt haar om uitdagingen te benutten.

Maak kennis

Tijn Heerkens

Tijn reflecteert bij alles wat hij doet. Waarom? Zul je hem vaak horen vragen. Hij zoekt daartoe de beste manier om het doel te bereiken. Stilzitten? Dat zie je Tijn niet doen. Bierbrouwen, leiding geven aan de scouting, mountainbiken en natuurlijk Exploren. Complexe problemen of situaties weet Tijn om te zetten in een praktische uitvoering.

Maak kennis

Yannick de Roos

Yannick, onze gadget fan. Als zijn telefoon gaat, weet je niet welke van de drie het is. Yannick heeft een passie voor innovaties en wil deze het liefste combineren in zijn werkzaamheden bij Vebego. Nieuwe kansen zien en nieuwe mensen ontmoeten, daar krijgt hij als onze jongste Explorer energie van.

Maak kennis

Zo zien wij onze rol als Explorer

Explore

Met een frisse blik op zoek gaan naar kansen om te vernieuwen en verbeteren

Act

Verbeteringen doorvoeren met het oog op resultaat voor Vebego, haar klanten en medewerkers en de maatschappij

Connect

Verandering teweeg brengen door samen te werken en van elkaar te leren

Grow

Benutten en groeien van onze eigen en andermans kracht

Deel dit artikel: