Destination: Future

De medewerker als belangrijkste kapitaal. Vanuit dat oogpunt is Vebego het initiatief ‘Destination: Future’ gestart. Hiermee wil Vebego de organisatie wendbaarder, flexibeler en toekomstbestendiger maken. Het ‘Explorer Program’ is hier onderdeel van en richt zich op het aantrekken en ontwikkelen van jonge talenten. Wij werken aan twee à drie verschillende projecten, in onder andere de disciplines Finance, Marketing of HR. De projecten vinden plaats in een van de bedrijven van Vebego, in branches zoals schoonmaak, facilitaire diensten, zorg en de publieke sector. Zo leren we niet alleen de business kennen, maar leveren we daar actief een bijdrage in. Als Explorer worden we uitgedaagd de organisatie in beweging te krijgen, met een frisse blik en door de inzet van nieuwe mogelijkheden en technieken.

Once you stop learning, you start dying

Persoonlijke ontwikkeling

Het benutten en groeien van talent staat centraal. We krijgen de mogelijkheid om vanuit onze eigen kracht een bijdrage te leveren aan het succes van Vebego. Met ondersteuning van een persoonlijke coach en een mentor vanuit de business. In groepsverband nemen we deel aan trainingen, oftewel Explorer Modules. Deze modules hebben elk een eigen thema. Ze helpen ons bij het ontwikkelen van zowel hard als soft skills.

 

 

Variatie

Als Explorer worden we uitgedaagd het uiterste uit onszelf én Vebego te halen. We voeren gedurende anderhalf jaar twee of drie projecten uit binnen verschillende dochterbedrijven. Opdrachten zijn er op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo krijgen we een compleet beeld van de organisatie en worden we telkens weer uitgedaagd in nieuwe omgevingen. Als Explorer is je werkdag nooit hetzelfde!

Impact

Het is onze rol als Explorer om de organisatie in beweging te zetten, met een frisse blik en inzet van nieuwe mogelijkheden en technieken. De directie luistert naar onze ideeën en neemt ons serieus. Daarnaast nemen we deel aan inspiratiesessies, waarin we brainstormen met andere deelnemers van het Destination Future programma.

Verbinding

De medewerkers zijn voor Vebego haar waardevolste bezit. Ze spelen een hoofdrol in het verbinden van alle 100 Vebegobedrijven, onze klanten en relaties, en onze mensen zelf. Dankzij het programma bouw je een omvangrijk netwerk op binnen en buiten het bedrijf. Je werkt bovendien samen met mensen van alle lagen uit de organisatie.

 

Deel dit artikel: