2-7-2018

Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin!

In september 2017 zijn wij met acht Explorers begonnen aan een mooie ontdekkingsreis. Een reis waarin je kunt ontdekken waar je energie van krijgt, waar je harder van gaat rennen en waar je kracht zit of juist ook niet. Kay Diederen heeft besloten om zijn traineeship bij Vebego International B.V. te beëindigen. 

Beste collega’s,

Na goed overleg met Vebego International B.V. heb ik besloten het traineeship te beëindigen. Mijn verblijf bij Vebego blijft daarom beperkt tot 1 jaar. Tijdens mijn werkzaamheden bij Vebego AG in Zwitserland is het leven in Zurich mij dermate goed bevallen, dat ik besloten heb in Zwitserland te blijven. Mijn volgende uitdaging ligt bij het Zwitserse softwarebedrijf Coresystems AG, waar ik ga werken als Account Executive. Bij deze wil ik graag iedereen bij Vebego danken voor de mooie kans om bij dit familiebedrijf te werken en mezelf verder te ontwikkelen. Verder wens ik mijn collega trainees veel succes in het vervolg van het programma! Succes en wellicht tot ziens!

Kay Diederen 

Deel dit artikel: